storing kanibalistisch restaurant mcdonalds

McDonald’s wereldwijd urenlang getroffen door ICT-storing – Technieuws

God Breekt Door Zijn HogePriesters Heen het systeem Af. Hij Rolt de tweede hemelen Op. Niets is toeval, Alles Heeft Een Ooorzaak, Alles Heeft Een Bron / alles heeft een oorzaak, alles heeft een bron. 

Mcdonalds restaurants zoals alles in het wereldsysteem zijn ontstaan uit zonde, ongerechtigheid en KindBloedoffers en hebben ook tot doel deze gaande te houden. het programmeren van monarch mind control slaven, Zie boek mind control – pag 74 –  geschreven door een ‘ex’mind control slaaf brice taylor:  de restaurants met de gouden bogen worden gebruikt in  De Geest Drukt: systemen reageren: weeën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *