hemelkoningintentdak yolande de anchou Gebroken, krachteLoos Gemaakt, Wordt Nu Vernietigt

Vorige Nacht (s.d. 06-09-’22 Naar 07-09-’22) Openbaarde De Vader Aan Aquila Deborah dé diepe satansangel vanuit italie. Vannacht Drukte God Opnieuw Op bolwerk venetie en black nobility, En Leidde Ons Naar deze website: femaleilluminati.com, over de centrale rol die vrouwen speelden in het satansnetwerk. Deze lijn is gestart toen de gevallen engelen zagen dat de dochters van de mensenkinderen mooi waren, en ze namen deze tot vrouw en kregen kinderen, reuzen, nephilim / refaim. geweldenaars uit die tijd. – Gen. 6 –
De Afbeelding Hierboven is van yolande de anchou, dutchess of lorraine, zij was de eerste matriarch van de geheime orde van sion. De orde die boven vele andere geheime genootschappen stond. Deze orde hield de hemelkoninginmantel over de aarde in stand, hierdoor konden De Geroepen Koningen niet Opstaan.
Een verstikkende controle en zorg… dit alles om de mannen te frustreren en hen te beletten Op De Staan. Groeide men dan raakte men verstrikt in deze mantel van valse zorg, valse liefde. Een zwarte weduwe web waarin de man van zijn mannelijkheid werd ontdaan. Vandaar dat in de nederlandse cultuur zoveel eneuchen te vinden zijn, manloze mannen. dit helemaal in de nederlandse evangelische bewegingen.
Deze hemelkoninginmantel welke over de aarde was, vertoont nu scheuren en is verder aan het afbreken. Dit Betekent AdemRuimte Voor De Zoon En Voor de Geroepen 144.000. deze mantel was de verstikking drukkende op de geest van man én vrouw. 
De valse moeder mantel was om de aarde geslagen, niet Uit Zorg, maar om te verstikken en leeg te zuigen,
om de tronen van de anti-Christ te versterken. Ware Het niet Dat Op 12.12.12 Op De tempelberg Te Jeruzalem, De Mantel Van De Sulammitische Om De Aarde Was Geslagen, Deze de valse mother of darkness mantel verstikkende en opetende. Beschrijving Van Het Visioen Hierbij Volgt
Door Het Breken Van deze mantel Is Nu De Orde Herstelt, Een Man, Het Mannelijke Als Eerste Onder God, In Zijn Veiligheid Kan Het Vrouwelijk Eindelijk van de diepgaande traumatisering Genezen, Door Thuis Te Komen In De Omarming, In De Veiligheid.

De valse zorg was een gifangel in het binnenste van de man, de continue ontmannelijking, door de doodsomhelzing van de mothers of darkness, de directe bruiden van satan, dezen uit het kanaanitische geslacht, welke overspel hadden begaan met de gevallen engelen, en zo geweldenaars / reuzen voortbrachten, zij hebben de tronen van de wereld in bezit genomen gehad, door hoofdbron pharmacie / naroctica (mensen suf houden) toverij, centraal hierin kabbalastad groningen, waar het beeld van de regentes staan, Het Kind benen hoog boven de grond bengelend in een toverjurk. Al deze tronen waren tentstokken welke dit occulte-wereld-baldekijn in stand hield. Hieronder konden de black nobility met de oranjes voorop hun gang gaan, dansen in de passen van satan, het volk nog vaster zetten, uitknijpen, elimineren, puppets on the strings of the most cruel force of the universe, Maar Christus Heeft deze Overwonnen In Gethsemané, Daar Zetten Hij De Voet Op de slang Én Op Het Kruis Heeft Hij de machten, overheden en wereldbeheersers Openlijk Tentoongelsteld En Zo Over hen Gezegevierd. Hij Heeft Alles Volbracht En Breekt de wereldbolwerken Door Zijn HogePriesters Af. 
Het Goddelijke Mannelijke Kan Tevoorschijn Gaan Komen, Het Mannelijke Pure, Het Mannelijke Omvattende, Het Mannelijke Koesterende, Het Mannelijke Voorzienende, Kortom Het Mannelijke Vaderlijke Gooit de troon van het despotisme, van het valse vaderlijke, het verraderlijke vaderlijk het incestueuze vaderlijke, Omver. De Vader Opnieuw Omvattende Zijn Schepping. Alleen Maar Zijn Is Voldoende, je Laten Heiligen Door Zijn Geest Van Liefde, Zijn Geest Van Omvatting, Van Licht En Leven. Een Nieuwe Tijd, Hij Zegt: ‘Ik Heb Iets Nieuws Geschapen, Een Vrouw Zal Een Man Omvatten. Zij Samen Omvatten De Gehele Schepping, Brengen Deze Terug Bij De Zoon, Bij De Vader. Het valse vrouwelijke, lilith, satan Afgebroken, Ontkracht.

Dat deze mantel Gebroken is werd stevig bevestigt door het feit dat er allerlei ufo’s boven italie werden gesignaleerd. Deze bewegen onzichtbaar, maar door het Breken van de hemelkoninginmantel, brak ook hun bescherming, dus werden ze zichtbaar Klik

Aquila Deborah Zei Al, dat met Het Breken Van Deze Mantel elisabeth wel eens zou kunnen gaan overlijden.
 En dit is wat er exact gebeurde, zij was een grote tentmast voor deze mantel. Dus met het breken van de mantel is ook deze grote tentmast omgegaan.
Een Grote Shift Is Aan Het Plaatsvinden / een grote shift is aan het plaatsvinden. 

Charles is nu opvolger, maar deze heeft geen kracht. Jezus Regeert Met Zijn Gezalfde
– Openb. 11:15 – Hij Heeft Iets Nieuws Geschapen Op De Aarde, Een Vrouw Heeft Een Man Omvat – Jer. 31:22 –
In Hen Komt De Gehele Vernieuwde Schepping Tot Uiting, In Hen De 144.000 Geroepen PriesterKoningen. Ruimte Wordt Door Gods Geest Ingenomen, Hij Heeft 6000 Jaar Geleden Geschapen En Hij Heeft Nu Iets Nieuws Geschapen.

Tevens Werd Aquila Deborah Bepaald bij de kleuren (dus bij het bolwerk van de zwitserse garde), de beschermmuur van de paus. Deze zwitserse garde, voortbouwend op de bloedoffers van de vele oorlogen waaraan zij deelnamen, worden altijd op 6 mei ingewijd, die dag in 1527 brachten 42 gardisten de paus in veiligheid de overige 147 gardisten kwamen om het leven. toen duits spaanse troepen van de rooms-katholieke karel v door de stad trokken. Zij dragen oa de kleuren geel en blauw, de kleuren van oekraine, (ook van provincie gelderland, van doetichem en winterswijk en van nog vele plaatsen meer). Een hoog netwerk van ultieme perversiteit, zoals de oorlog in de oekraine is.
de zwitserse garde zijn met 120 vertegenwoordigt in het vaticaan en dragen met hun 120 de gehele occulte erfenis van zwitserland, welke diende als een occulte beschermmuur voor de paus. Het vaticaan is het valse heiligdom, waar alles op de kop werkt ten opzichte van de Ezechiel / Nieuwe Jeruzalem Tempel. Alleen priesters, dus hoofddragers van occulte substantie, dienen aan dit hof waar de slang als god aanbeden wordt. De som van de occulte geschiedenis van zwitserland wordt in deze 120 gevonden. Zie wat betreft geestelijke erfenis van zwitserland o.a. de inwijding van de gothart tunnel, cern, het hoofdkantoor van de c i a.

Een geheimenis: het ariel (hexagram-666-programma) – Jesaja 29:1 – 2 – werkte met de occulte substantie van de zwitserse garde en had met een diepgaande weving een emotioneel geestelijk slot bewerkt met daarin als kern de crucifix ( de volle vloek. Het Woord Van God Zegt: alles wat aan het hout hangt is vervloekt, Gal. 3:13). Door deze weving kon de jezuïeten-eed vol werken, waarin centraal stond het beschermen van de crucifix van het vaticaan, welke door de paus gekust wordt. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *