hemelkoningbolwerk domtoren GeClashed!

hemelkoningin; valse vrede hekserij: kern van het hele kabbala bolwerk in nederland, was de werking door de domtoren, verzegelt geweest in de club van ‘wij kiezen voor eenheid’, wilkin van de kamp, zijn volgelingen en de paus. dit was de hoogste hoererij en hield De EenWording Van De Ware Geroepenen In De Mantel Van De Twee Getuigen tegen. Aquila Deborah Ontving In 2011 Op Patmos Nadat Ze De Shofar Had Geblazen, Openbaring 11:15: de koninkrijken van de wereld Zijn Van Onze Heere En Zijn Gezalfde Geworden.
Ditzelfde Ontving Ik In Winterswijk OP Hetzelfde Moment In De GebedsKamer.
In De Ochtend Na 12-12-12 Hoorde We Op De OlijfBerg: COMPLETION. Vervolgens Ontvingen We Alle ProfetenRaden Van alle koninkrijken,
En Jerusalem Ministry Worship Centre En Vervolgens Heel Veel Meer.
Hij Doet Een Groot, Nieuw, Ja Zelfs Vreemd Werk – Jesaja 43:19, 28:21 -. de wortel is Exposed, de resten Worden Afgevoerd. Een Waarachtig Nederland Is Geboren, Het Volle Leven Is Zichtbaar En Stroomt Tot De Diepte Diep, Echte Liefde En Echte Vrede, hoererij Wordt Per Direct GeOordeeld, dat land wordt zwartgeblakerd, Schoon Schip.

Alle Liefde En Eer Voor De HemelKoning, Hij Is Het Vuur, Hij Is Het Zwaard, Hij Is De Volkomen Liefde Uitgestort In De Harten Die Daadwerkelijk Naar Waarheid Verlangen. Zij Die Sterk Zijn Blijven Staan Op De Rots
Visioen: De Zuivere Rivier, Geef je Over En Laat je Meevoeren – Joh. 3:8 – 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *