Maria Magdalena

Wat Vanuit De Hemel Vrijgezet Wordt Door Zijn Profeten, Manifesteert Zich Op Aarde. Al 12 Jaar Spreken Wij Over Maria Magdalena, De Maria Magdalena, De Sulammitische – Micha 4 -En De Bloedlijn Van Maria Magdalena En Jezus Christus. Dat Wat Het Meest Belangrijk Is, heeft satan het diepst verborgen. Dit Laat God Toe, Want Het Volk Moet Klaar Zijn Om In De Nieuwe Openbaring ThuisTe Komen En Te Gaan Wandelen. Als men Een Kuiken uit Het Ei helpt, ontwikkeld het onvoloende Kracht Voor Zijn Verdere Leven. Zo Is Maria Magdalena, Haar Prominente Plaats, Maar Bovenal De Sulammitische En De Maria Magdalena Jezus Christus HogePriesterlijke Bloedlijn Tot Aan Deze Jaren Verborgen Geweest. Hij Heeft Twee Koningen Gegeven, Die Dit Geheimenis Hebben Uitgediept. Het Bewijs: De Zalving. In 2009 Heeft De Sulammitische De Rivier Van Volheid In Haar Geest Gestort Gekregen. Sindsdien Stroomt Hij Door Haar Heen de wereld In. 

Hij zei tegen mij: Dit water stroomt weg naar het oostelijke gebied en stroomt in de Vlakte naar beneden en komt in de zee. In de zee uitgestort, wordt het water gezond. Ezechiël 47:8

dorpen en steden Niet In De Zalving zijn bolwerken van duisternis. Het bolwerk welke als één van de eerste steden tegen De Zalving / De Rivier Van Glorie opkwam was doetinchem. Deze week Een Mega Perazim In doetinchem. In de passion daar gehouden, Speelde Voor Het Eerst in de hele geschiedenis van de passion; Maria Magdalena. Men liet zien hoe Maria Magdalena Jezus Voeten Zalfde En Vergeving En Bevrijding Ontving. NIET Werd Getoond Dat Ze Van zeven wereldmachten Was Bevrijd, ook Werd Het Allerbelangrijkste niet Getoond: Namelijk Dat Maria Magdalena Jezus’ Hoofd Zalfde Voor De Begrafenis. Het Geheim Van Deze Volkomen Relatie Van God, Het Geheim Van De Opstanding

De Doorbraak Is Er, De Eerste Scheur in bolwerk doetinchem, Het Eerste Water Erdoor, Hij Doet Een Nieuw Werk – Jesaja 43:19 – Het Diepe Geheimenis Van Maria Magdalena Stroomt, Door De Mantel Van De  Sulammitische de Zoekende harten Binnen, Zij IS De Gebroken Albasten Kruik, De Olie Stroomt, de diepte van de trauma’s, van de verblinding, van de agony Binnen, Daar Doet Het Zijn Helende Werk, Het Ware Jeruzalem In De Harten Van hen Die Hem Verwachten En Blijven Verwachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *