De bijbel Schuift Onder maastricht

 maastricht In De Mantel Genomen, Daarom dat de ongerechtigheden tot een ultiem hoogtepunt kwamen. Met koningsdag kwamen de wateren op als een dam, Gods Water, Gods Spreken Brak er Doorheen!

dit In Priesterschap Omgezet.
Beeld Van Aquila Deborah: de door de STATEN-generaal vertaalde en geautoriseerde STATENvertaling bijbel Werd OpenGeslagen (Op Mattheus 26:13) Onder maastricht Geschoven. Babies, Die vastzaten in het burger service nummer Kwamen Vrij.
Maastricht waar het verdrag van europa gesloten is. Nederland bestaat niet, maastricht bestaat niet, het verdrag van europa en de euro zijn ongeldig. bespreking van de grondwettelijke positie van nederland – youtube 

Een Eerder Beeld Dat God Haar Gaf. Ze Zag Dat het vrijmetselarijs grit over nederland vanuit limburg Door Jezus Opgerold Werd.
Met De Hoeven Van Zijn Paard Knalde Hij de aanhechtingen Eruit.
Daarnaast De Openbaring  Over Het Gouden Nederland:
Oliedruppel 2014 : Gouden Nederland Klik
En De Profetische Proclamatie voor ‘nederland’ Op Koningsdag 30-04-2012 Klik

Alles illusie in de afgrond van het beest dat is en niet is. alles illusie; Gods Wind Is er Over Aan Het Blazen. Spoedig zal het ook niet meer zichtbaar zijn. God Heeft Zijn Orde Laten Neerdalen, Die Van Zijn Zoon Jezus Christus En Zijn Bruid De Sulammitsche, Samen Dansen Zij De Schepping Vrij. 

De bijbel: de STATENvertaling door de STATENgeneraal laten vertalen en door de STATENgeneraal geautoriseerd. Er is geen zogenaamde scheiding tussen kerk en staat, de staat heeft met de autorisatie van de statenvertaling, De Ware ‘Kerk’ Het Nieuwe Jeruzalem Volledig Authoriteit Gegeven.
Christus Regeert Met Zijn Gezalfde – Openbaring 11:15 –

Jesaja 27:1 Op Die Dag Zal De HEERE Vergelding Doen
Met Zijn Hard, Groot En Sterk Zwaard, Aan de leviathan, de snelle slang,
ja, de leviathan, de kronkelende slang;
Hij zal het monster dat in de zee is, doden.
Op Die Dag Zal Er Een Wijngaard Zijn Van Bruisende Wijn; Zing Ervan In Beurtzang!
Ik, De HEERE, Bescherm Hem, Elk Ogenblik Bevochtig Ik Hem.
Opdat de vijand Hem Niet kan beschadigen,
Bescherm Ik Hem Nacht En Dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *