hanuman Gebroken

Sinds 2009 Heeft Hij Ons Naast Elkaar In De Hoge Lijn Geplaatst, Sindsdien Bewegen We Samen 24/7 On The Cutting Edge Van Wat Hij In De Front wereldwijd Doet. Vanmorgen Ontving Ik Amos 3, Met Twee Getuigen In De Orde En Dus In De Zalving Vangt Hij de machten en Breekt de egregores.
Gisteren en vandaag de macht gunaman, een hoogocculte aapgod, welke er op gericht is relaties kapot te maken, hij is dan ook de god van het celibaat, volgers van deze afgod vallen stelletjes lastig[1], speciaal met valentijnsdag, de macht die op deze dag opereert is cupido, die met zowel pijlen met een scherpe punt, de ‘liefde’ bewerkend, als met pijlen met een botte punt, de haat bewerkend, schiet. Een principe is izebel veroordeelt izebel, machten die elkaar lijken te bestrijden, komen uit dezelfde bron en zijn verwant in opereren.
Deze afgod is heel specifiek gericht tegen Gezalfde Relaties, Relaties Vanuit God Samen Bedoelt, deze macht bewerkt de monkeymind, het gebrek aan Relatie compenseren met vleselijke zaken als drugs, seks, alcohol, goedkope humor, etc, ook bied deze afgod religie aan om het vlees te bezweren, daarom de god van het celibaat. deze aapgod wordt ook afgebeeld als een wajang en op een kris. Deze macht zoals alle machten hebben seks-magie en Kind-bloedoffers nodig om te gedijen. Zo staat er in het hoofdgebouw van de raad van Kinder-bescherming in arnhem, bovenaan de trapbij de deur van de ontmoetingsruimte  waar uithuisgeplaatste Kinderen voor het eerst na de ongekende gruwelijke geestelijke emotionele abortus, die heeft plaatsgevonden hun ouders weer gaan ontmoeten,  een wajang. De machten in deze pop voeden zich met dit terreur en gaan aankleven in de verwonding van De Kinderen en de ouders, dit is raad van kinderbescherming! Deze organisatie EET Kinderen! Jeugdbescherming gelderland heeft dan ook als logo een Kind VÓÓR het schild! De vlakken samen vormen 666

In Amos 3 Oordeelt God asdod, wat betekent ‘ik zal verwennen / ik zal verderven’.
opmerkelijk dat willem iii, koning gorilla werd genoemd, vanwege zijn beestachtige karakter, zowel qua lust als geweld. Dit is wat zijn vrouw in 1851 aan een vriendin schreef:

‘Mijn leven is een hel. Als ik zwanger ben, is hij altijd onvriendelijk tegen mij. Hij is wreed, zoals alle zwakkelingen. Hij weet dat een vrouw in die toestand behoefte heeft aan rust, kalmte, vriendelijkheid. Dat alles weigert hij me te geven.’

een vrouw die uit de bloedlijn van willem iii komt, en uit de trauma-lijn van het ronde huis komt, zag in een psychose, gekleurde gorilla’s op het plafond lopen.

deze koning gorilla was een volle landingsplek voor deze hunaman macht, die via indonesie (seks-magie en Kind-bloedoffers), de nederlanden binnen is gekomen. En huist in vele niet Bekeerden nederlanders, indonesiers, molukkers, indiers, etc.
Dit soort machten komen uit de voortijd, de tijd voor de zondvloed, waar elohim, zich vrouwen uit de mensen namen en een hybridegeslacht voortbrachten. Deze nefilim kregen nadat hun lichaam stierf geen Toegang tot De Hemel en bleven op aarde rondzwerven (Boek Henoch), dus zochten een fysiek lichaam om zich in te nestelen, mensen maar ook dieren, en welk dier beter dan een primaat, lijkend op mensen, een gorilla.
Zo worden in het boek the planet of the apes, de hoofdrolspelers gevangen genomen door gorilla’s, al deze zaken verraden een egregore, waarin deze macht hoogtij vierde. Daarbij is deze macht verweven met de indonesische pela-schappen / bloedverbonden.


God Heeft In Deze Dagen Vanuit Sion Afgerekend met deze macht. Wat Betekent dat de egregore en het bolwerk waarin deze macht opereert is Gebroken en de macht, krachteloos gemaakt! Dit Was Al Aan Het Kruis Gebeurt, Maar Dit Oordeel Nu Door Zijn HogePriesters Naar De Aarde Gebracht – Psalm 149 – Zie High Priest Council Jerusalem Klik Link
Dit Alles Alleen In De Mantel Van De Sullamitische – Hooglied 6:13 – De Huidige Maria Magdalena, Die Jezus’ Geroepen Lichaam Op Aarde Zalft Voor De Begrafenis – Mattheus 26:13 – Wat Betekent sterven aan je ZELF En De Mantel Van God Ontvingen.

Laten Zijn Gunstelingen Om Die Eer Opspringen Van Vreugde,

Laten Zij Vrolijk Zingen Op Hun Slaapplaatsen.
Gods Lofzangen Klinken Uit Hun Mond,
Een Tweesnijdend Zwaard Is In Hun Hand,
Om Wraak Te Oefenen Over de heidenvolken,
Bestraffingen Over de natiën,
om hun koningen Te Binden Met Ketenen
en hun aanzienlijken Met IJzeren Boeien,
Om Het Beschreven Recht Aan hen Te Voltrekken.
Dát Zal De Glorie Van Al Zijn Gunstelingen Zijn. Halleluja!
Psalm 149:5-9

 


[1] Van hindoe-aapgod Hanuman blijf je af, vooral als je moslim bent | Trouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *