arjan lubach blijkt uiteindelijk TOCH agent provocateur

krantenkop zegt: ‘lubach maakt gehakt van lange frans’

NIETS is minder waar. We Hebben Nu 10 Jaar Ervaring Met agent provocateurs. Dit zijn geprogrammeerde mensen, die de taal spreken van een bepaalde groep in de maatschappij, deze dan ook ‘binnenhalen’ en daar waar het hoogste punt van feiten en waarheid zich aandient, switchen naar de leugens van de nieuwe wereldorde… Hoe dit werkt? Dit heeft alles met de inponsing van het burger service nummer te maken. Want gehooked in het systeem, is uiteindelijk dienstbaar aan de jezuiten / de oranjes, aan die pedonetwerken, die satan zichzelf als fundament van dit wereldsysteem gecreëerd heeft, de ‘scherpe’ arjan lubach niet minder. Als het gaat over de schaduwregering, de deepstate, de nwo, de pedofiele satanische netwerken, is arjan opeens niet met feiten bezig, maar met het framen van diegene die wakker aan het worden zijn over hoe dit wereldsysteem georganiseerd is. Arjan lubach zet deze groep weg als een zielig kuddevolk wat stompzinnig de algoritmes van een bedrijf als youtube volgt en daardoor in de meest bizarre werkelijkheidswaarneming komt. Arjan lubach heeft geen woord gerept over waar deze feiten vandaan komen, wat er aan de basis staat van deze ideeën. Hij doet er geen onderzoek naar, is deze keer NIET scherp en doortastend…
Het Is Duidelijk waarom deze jongen zo’n programma op een staatszender krijgt…

Wetende dat de media en de nieuwsaanvoer in handen is van maar een klein groepje mensen. Wetende dat een ieder die niet Uit het bsn EN In Sion is, verweven is met de gevallen engelen die de mensen in het wereldsysteem sturen en verder programmeren. Arjan lubach is degene die in de parallele werkelijkheid leeft. Laat hij dit eens onderzoeken:

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/inval-itccs-zwolle-is-bewijs/

https://www.ellaster.nl/2016/10/14/itccs-getuige-toos-nijenhuis-elite-misbruikt-kinderen-op-gruwelijke-manier/

https://www.ellaster.nl/2020/05/06/in-gesprek-met-sarah-westall-er-is-licht-aan-het-einde-van-de-tunnel/

https://www.ellaster.nl/2020/10/11/er-schijnt-steeds-meer-licht-aan-het-einde-van-de-tunnel-vervolg/

https://www.ellaster.nl/2020/04/18/hollywood-en-elite-pedoring-gaan-ten-onder/

https://www.ellaster.nl/2020/04/20/als-de-waarheid-over-adrenochrome-naar-buiten-komt-gaat-hollywood-ten-onder/

https://www.ellaster.nl/2020/09/05/minister-grapperhaus-er-komt-geen-onafhankelijk-onderzoek-naar-ritueel-misbruik/

https://www.ellaster.nl/2020/08/06/9-schokkende-feiten-uit-het-epstein-dossier/

https://www.ellaster.nl/2019/08/26/journalist-die-kinderhandel-jeffrey-epstein-onderzocht-nu-met-de-dood-bedreigd/

En nog oneindig veel meer. Wij Hebben arjan lubach hiervan in kennis gesteld.

Nog Belangrijker Wordt Wedergeboren En Laat Gods Geest Zijn Licht Schijnen, Hij Leidt je Naar De Volle Waarheid. Waarin wat de duisternis op aarde doet bijzaak is, Hij Wil je Thuisbrengen In Zijn Koninkrijk – Johannes 3:3, Psalm 133, Openbaring 18:4 – Vanuit Sion Heb je Zicht Over alles Waar Hij je Zicht Op Wil Geven. Mensen In Sion Zijn Één In De Geest Van Christus, Die Hoeven Elkaar niets meer uit te leggen, Zij Weten.

arjan lubach, hij heeft na het overlijden van zijn moeder toen hij 12 jaar was geloven afgezworen: ‘Geloven in een God vindt hij iets opmerkelijks en hij stelt zich assertief op tegen uitwassen vanuit het geloof. Terugkijkend op zijn eigen periode als gelovige noemt Lubach het “de grootste brainwash ever. Pertinente onzin”. Volgens hem had hij door het geloof een groot schuldgevoel over zondig leven. Hij noemt het “schandalig” dat hem het bidden is aangeleerd, maar neemt het zijn ouders niet kwalijk. Het loskomen van het geloof ervoer hij als “een enorme bevrijding” en rustgevend. wikipedia

Allemaal zeer begrijpelijk, religie IS pertinente onzin en IS de grootste brainwash ever. Maar lubach zoals zovelen is van de regen in de drup gekomen, want nog steeds is hij onderdeel van deze matrix van waar hij van dacht los te zijn, em wel gehooked in de hoogste egregore; de duckorde; het vaticaan doormiddel van het burger service nummer, doormiddel van zijn zorgverzekering waarmee hij meebetaald aan het vermoorden van 30.000 Babies per jaar, zo’n 2400 van 6 maanden oud, dus levensvatbaar buiten De Baarmoeder. Religie is pertinente onzin, erger is pertinent levensgevaarlijk! Onze Schepper, Die Het Leven Geeft Is dat Zeker niet.
Er is geen grijs lubach, door je zo op te stellen dien je de gevallen engelen die de sex-magie en Kind-bloedoffers afeisen van hun slaven, zo’n scherpe jongen als jij kunnen ze goed gebruiken, bleek weer uit de uitzending van afgelopen week. Nogmaals durf de feiten te onderzoeken en laat je niet sturen door je arrogantie en door de velen die niet Juist met deze feitenkennis omgaan.
Je bent Welkom, beproef Ons, De Werkelijke Deur Uit deze matrix Is Open.

riveroffullness.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *