avondklok

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/5187159/kabinet-avondklok-tweede-wereldoorlog-corona-omt

Holocaust betekent brandoffer, sinds de zondeval, en sinds de moord op abel is daar het grote brandoffer van satan, waarop hij het Onschuldige laat offeren door afgodendienaars. Pas na de tweede wereldoorlog is deze naam gegeven aan het grote vermoorden van de joden. Deze holocaust was toen niet begonnen en deze holocaust was ook toen niet gestopt, de machten achter de schermen van het wereldtoneel, sturen altijd aan op de holocaust, bijvoorbeeld de abortusagenda, er moet terreur zijn, waarmee de aliens zich voeden. Iedereen met een bsn werkt richting de holocaust, het hele corona heeft tot doel holocaust, terreur brengen zodat de aliens gevoed en gesterkt worden, en verder hun wereldagenda kunnen uitvoeren. Dat er over een avondklok nagedacht wordt, heeft alles te maken met de onderlagen in de beleidsmakers, deze zijn anti-christelijk en hebben als doel offers te brengen voor deze aliens. Wat men in het verstand ook van een avondklok vind, de aliens willen het er door drukken, juist vanwege het oogsten van de resonanties die dan vrijkomen, welke nu al vrijkomen door alleen de gedachte al in de krant te plaatsen. Het herinneren is namelijk sleutel tot grip van de aliens / doodsmachten op de menselijke geest. Vandaar krantenberichten die mensen in deze beleving trekt. En men probeert het corona zich zo te laten manifesteren dat die avondklok er toch moet komen, zoals ook de mondkapjes, vaccinaties en het isolement waar men in gebracht wordt. De onderlagen van de mensen in het wereldsysteem worden aangestuurd door deze gevallen machten en de mens blijft zich in zijn domheid er gewillig aan over geven, totaal geen besef dat ze compleet leeggevampireerd worden, zo ook de corona-testen, die niets anders zijn dan dna verzamelen voor corrupte praktijken achter de schermen, holocaust registraties, niemand beseft dat de mens slaaf is in deze nsb staat, het bedrijf der nederlanden, de rechtmatige grond bsn. Er Is Maar Een Uitweg: Door Het Kruis Thuiskomen In De ZalvingsMantel Van Jezus Christus En Maria Magdalena, Zie WAT Jezus Gebiedt En Aaanbiedt In Het Geheimenis In Mattheus 26:13, Goud, Waar de slang al sinds de zondeval achteraan zit en waar Sinds De Uitzending Van Maria Magdalena Naar Jezus Ter Hemelvaring, oorlog om is, de reden van alle strijd, christen mag, christenlijk, christenDOM, mag volgeling NIET. De Zalving Is de vijand van religie, kerk en staat zijn religie, organisaties, Zalving Is Liefde, Die Stroomt, In Één Gezond Lichaam; Het Lichaam Van Christus de mantel van de paus staat tegenover De Mantel Van Jezus Christus . De druk in het wereldsysteem wordt hoger het is compleet capituleren OF Complete Overgave Aan Hem Die alles Heeft Volbracht, Thuiskomen In De Volheid Van Zijn Liefde, De Weg Van Heiliging Gaan En je Laten Heiligen. Hij Wees Heilig Want Ik Ben Heilig – Leviticus 19:2 -, Heiligheid Betekent De Agapé-Liefde, Het Wezen Van God In je Hart Hersteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *