KindBloed-offers voor valse vrede

georgina hartnack, een hemelkoningin priesteres poste dit:

De druk op de kerk en de veranderingen die nu gebeuren, maakt dat wij eindelijk echte christenen worden. Mensen die niet afhankelijk een half uurtje per week aanbidden. Maar orginele creative mensen die aanbidding uitleven en elkaar of de regering niet bevechten. Maar verantwoording nemen, een vreugde voor de wereld zijn. Een zegen! Stop met klagen of iets te bevechten. Wees een zegen voor deze schepping.

Mijn Reactie:

wat het met een gefragmenteerd christenDOM denken is, deze tovert met deelwaarheden, welke overigens elkaar altijd in de haren vliegen, Daarom Het Onfeilbare Woord Van God!

Deze Zegt: Ga Uit haar Weg, Mijn volk, Opdat u Geen deelhebt aan haar zonden, En Opdat u Niet van haar plagen zult ontvangen. Openbaring 18:4

Vergeld haar zoals zij ook u vergolden heeft, En Vergeld haar Dubbel naar haar werken. Schenk In De Drinkbeker waarin zij voor anderen ingeschonken heeft, Voor haar Het Dubbele In.

geen regeringen bevechten??? en als deze nu eens onderdeel zijn van deze grote hoer, waarmee ALLE koningen der aarde hoereren??? – Openbaring 17:2 – En Als De Opgestane En Verheerlijkte Jezus Christus Nu Eens ZELF Deze Opdracht Geeft, En Als Deze Jezus Christus Nu Eens Zei Ik Kom NIET Om (valse) vrede te brengen, Maar Het Zwaard! Jeremia Profeteerde vervloekt is een ieder die GEEN bloed aan zijn zwaard heeft. – Jeremia 48:10 –

maar in de blinde met de bijbel in de rondte slaan? Of Zeer Effectief Vanuit De Volle Liefde Van Christus Daar Het Zwaard Zetten Waar De Vader Leidt, Zodat de nieuwe wereldorde bolwerken, gevoed door miljoenen Kind-bloedoffers

Afgebroken Worden en de puppets van de elohim leeglopen Door Het MachtsWoord Van God. En Het Koninkrijk Van God, Het Koninkrijk Van Gerechtigheid En Ware Vrede Eindelijk Gevestigd Kan Worden Op Aarde Dor Zijn Geroepen Volk. Er zijn vele ba’al en asjera profeten Er Is Maar Één Elia, Die jullie Voor De Keuze Stelt, De God Van Israel Of de goden van rutte, de satanische wereld brengt ook ‘prachtige’ dingen voort, ondertussen kruisigen ze Jezus opnieuw en opnieuw

christenLIJK, Lees Wat God Tegen hen Zegt In Openbaring 3:1-3

God Heeft NOOIT het christenDOM Ingesteld, het is een religieuze egregore, een mind control fuik, allen zondigen tegen hetgeen Jezus Gebiedt In Mattheus 26:13.

Jezus Vraagt Volgelingen, RhemaWoord Vannochtend Opnieuw Ontvangen Door De Sulammitische Jeremia 19; De kruik Gebroken!

georgina je blijft zondigen in het openbaar, Na Menigmaal Te Zijn Gewaarschuwd, je zonden worden in het openbaar bekend Gemaakt – 1 Tim. 5:20 –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *