pelaschappen regeren in de kerk

Pela bloedsverbonden geworteld in diep contextuele wraak
in geest van eenheid; een vrome geest, niet Één In De Geest Van Christus,
niet Waarachtig Bevrijd Door Het Bloed Van Jezus, niet Uitgeleid Door De Zalving, Welke Is Agapè Liefde; zij hebben De Liefde NIET
één met de staat, één in de mantel van de paus
humanisme vermengt met islam, waarin alle -ieten werkzaam genaamd jezuiten
hierin het moordprogramma van de jezuiten-eed, welke men omarmd, ja zelfs verdedigt, ja zelfs Kinder offers voor brengt en moorden voor pleegt, zij doden De Profeten, de hemelkoningin – de regentes – izebel regeert door in mind control gevangen Kleine Kinderen, verblind en trots dat ze zijn, trots; het karakter van de slang, motief: jaloezie!

centraal staande op het monument in winterswijk wat ook zij zeggen te kennen:
Sion Spreidt Haar Handen Uit, 
Maar Zij Heeft onder hen geen trooster… tot op de dag van vandaag!
Klaagliederen 1:17 

Levensgevaarlijk Voor Waar Geroepenen, levensgevaarlijk voor zichzelf; zelfdestructie

God Sprak Al Jaren Terug: ‘melvin, een leeuw zonder ruggegraat’
toen hij vertrok, weggelopen van De Openbaring, evenals refaïm, zijn populaire Hoog Geroepen neefje, prat gaande op zijn zelf verworven financiele rijkdom, in de voetsporen van zijn eveneens Hoog Geroepen grote broer, diep zijn ze gevallen, ook de gebedsstrijders ezra en seraja, nu succesvol en actief in qwantumdata, projecten geleid door ai, kortom eli en zijn vier zonen leven in de vloek van eli uit het oude testament, De Ommekeer Had God hen Te Over En Dringend Aangereikt Sinds 2006, ze verwerpen De HoekSteen en hielden en houden hun deur dicht.

Nu verzamelen zich tegen u 
vele heidenvolken.
Zij zeggen: Laat Haar ontHeiligd worden,
en laten onze ogen Sion aanschouwen.
Micha 4:11

hij hoereert met de staat, houdt het vaandel hoog, NIET De Banier, Het Kruis, maar het symbool van het bedrijf der nederlanden, NOOIT heeft wilhelmina na haar lafhartige vlucht, die tegen de grondwet in ging, na de oorlog nederland juridisch terug geclaimd,
ad van rooij en rob brockhus bespreken de grondwettelijke positie van nederland Klik

hier is de lafhartige geest van melvin pietersz gehuwd met de lafhartige geest van wilhelmina en vanuit haar de valse oranjelijn, die zichzelf hebben opgewaardeerd door slavernij, de holocaust is nooit gestopt, integendeel, iedereen is verdooft en lam geslagen, blind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *