babylon is niet Te Genezen – Jer. 51 –

alles wat In VredesBeraad Tussen De Zerubbabel En De Jozua Priester, Heden De Twee Getuigen Blauwdruk,
Wordt Geoordeeld Breekt God Af, Zo Ook
onderstaande. Daar Breekt God Door: Baal-Perazim;
De God Van De Doorbaak!
We Strijden Niet
tegen mensen
Doch Tegen de overheden, Tegen de machten, Tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk,
de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten. – Efeze 6:12 –
We Hebben
de mens Lief Met De Liefde Van Christus En We Zegenen Zijn Werk

dat aan dit compleet anti-Christ denken platform wordt gegeven, babylon is NIET Te Genezen – Jer. 51 – vaccineren is het direct ontkennen van Jesaja 53 DUS ontkennen van Christus, allemaal het domein van de slang, er zitten cellen van geaborteerde Babies in vaccins, vandaar dat na 1992 het autisme door deze vaccins explosief is gestegen! onderdeel van de illuminatie agenda om de mensheid te vernietigen en een slavenwereld te creeeren complotdenken? Of Spreek Het Woord hier al 6000 jaar Over? Wordt Wakker En Kom Uit je domheid door onGehoorzaamheid – Rom. 1:18 – Kom Uit babylon, Zoals Hij je Daartoe Oproept En Ga Het Geheimenis Van Matt. 26:13 Verstaan, Het Geheim Van De Mantel Van Sulammitische, De Bruid Van Christus, En Christus – Openb. 11:15 –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *