‘groene christenen’ j belder plant een volgend uitheems stekje – Jes. 17:10 – 11

alles wat In VredesBeraad Tussen De Zerubbabel En De Jozua Wordt Geoordeeld Breekt God Af, Zo Ook onderstaande. Daar Breekt God Door: Baal-Perazim; De God Van De Doorbaak! We Strijden Niet tegen mensen
Doch Tegen de overheden, Tegen de machten, Tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk,
de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten. – Efeze 6:12 –
We Hebben
de mens Lief Met De Liefde Van Christus

babylon is niet Te Genezen – Jer. 51 -, in babylon zijn en deze proberen te overtreffen door het aanwenden van deelwaarheden, gaat niet werken. De leviathan gedijt op de scherven – Job 41 -Er is niet nieuws onder de jezuitenzon  – Pred. 1:9   , hier een beetje deelwaarheid, daar een beetje deelwaarheid

Daarom zal voor hen Het Woord Van De HEERE Zijn:
gebod op gebod, gebod op gebod,
regel op regel, regel op regel,
hier een beetje, daar een beetje,
zodat zij, als zij weggaan, achterovervallen,
verpletterd worden, verstrikt raken en gevangen worden.
Jesaja 28:13

zo ook het uitheemse stekje: groene christenen…
Volgelingen Van Jezus Wandelen In Zijn Priesterschap, Daar Waar Zij Zijn Woord Spreken Wordt De Schepping Hersteld, Dit Begint Bij Het Inspreken Van Mensen, Geroepen Priesters En Koningen, Hen Deel Laten Krijgen Laten Krijgen Aan De Olie, Die Vrijkomt In De Dans Van Jezus Met Zijn Bruid – HoogLied – Vervolgens Komt Er Ook Olie In Het Hun Gegeven MandaatsGebied, De Schepping Wordt Hersteld, Daarom Is Er Gezegd:

Met Reikhalzend Verlangen Immers Verwacht De Schepping Het Openbaar Worden Van De Kinderen Van God. Romeinen 8:19

het woord ‘groene christenen’ en de hele onderbouwing daarbij, kan alleen komen uit iemand die niets van De Realiteit Van Christus Begrepen heeft, Laat Staan In Christus Is En In Koninklijk Priesterschap Wandelt Alles Is 180 Graden Anders
het is aan j. belder te zien, Overigens Is Er Maar Één Heer, en geen enkele ‘andere’ domine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *