wilkin, de priester van de euthanasie, lacht breeduit, de dood aantrekkelijk gemaakt

alles wat In VredesBeraad Tussen De Zerubbabel En De Jozua Wordt Geoordeeld Breekt God Af, Zo Ook onderstaande. Daar Breekt God Door: Baal-Perazim; De God Van De Doorbaak! We Strijden Niet tegen mensen Doch Tegen de overheden, Tegen de machten, Tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk, Tegen de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten. – Efeze 6:12 – We Hebben de mens Lief Met De Liefde Van Christus
de man die met zijn oudstenteam froukje, een gemeentelid van hem in 2001 geholpen heeft met euthanasie nota bene in de kerstnacht, dus een hoog ritueel offer heeft gebracht en beatrix een geweldige vrouw vind,
voor dit gemeentelid gold ‘zijn’ Jesaja 53 en ‘zijn’ Wonder Van Het Kruis’ niet, ‘hoe zou het toch komen?’
voor haar zonden bleek er in ‘wilkins’ Beker Van Jezus geen plaats

Info@ProfetenRaadNederland.Org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *