mick jagger Tegen De HoekSteen Gelopen

arena staat vol met rolling stones-fans, maar het gaat niet door: mick jagger heeft corona | rtl nieuws

de kosmische strijd is de strijd tussen De Schepper, Welke Zalving Is, Zijn Zoon Jezus Christus, De Sulammitische, Zijn Engelen En de anti-Christ. De Schepper Heeft Een PriesterSchap en de anti-Christ heeft een priesterschap. de hoogste satanspriesters Laat God één voor één Tegen De HoekSteen Knallen, deze keer was dat mick jagger! In Nederland Is Zijn Heilige HogePriesterSchap Gestationeerd. MandaatsGebied Ingenomen En Van Binnenuit Sion, Wordt Zijn Koninkrijk Groter. nederland illuminatie-land, Nederland ReformatieLand. 
Hiermee Ook het terreurbolwerk wat in 1964 door de rolling stones is  gecreerd in het kurhaus. God Doet Een Volmaakt Werk, niet allen Tegen De HoekSteen Laten Knallen, Maar de hele wortel van de creatie van deze satanspriesters UIT het land!

dat betekent dat de dikke tong, die ook door coca cola gevoerd wordt, Weggebrand Is


door de bandleden wordt mick jagger ‘een oude hitsige bok’ genoemd. de ruzies bij de rolling stones, al even legendarisch als de band zelf: “mick jagger is een oude geile bok die een knip nodig heeft”

de tong is geinspireerd door, dus is de tong van hindoe god kali. Kali is de god die zich aandient in de verslagen mens, en zo men zich openstelt een kernplek inneemt, het dient zich aan als ultieme overlevingskracht, niets is minder Waar. een gruwelijke bloeddorstige werkign in de onderlagen van de mensen, die zich over blijven geven aan de staat en als eerste zij die zich overgeven aan de muziek van de rolling stones of het hinduisme. 
Lees In Wijsheid En Biddend het verhaal over kali, en over de razernij. deze razernij kenmerkt deze macht, die als ‘goede macht’ wordt neergezet, niets is minder Waar.
nagenoeg alle fans (veelal deze tongen dragende t-shirts/pets/buttons etc) zijn boos door de canceling van het concert, deze kali gaat vol los in razernij, het binnenste van de mens vernietigende en zo een habitat creërende voor razernij in plaats van Liefde En Gezonde Emoties. Zo wordt er een vuurzee in het volk gecreerd, welke met een ‘vingerknip’ tot razernij gewekt kan worden. Een volgende stap in de vernietiging en programmatie. de haat in mensen.

deze macht gaat in emotioneel verwaarloosde mensen wonen, in hen bij wie Gezonde Emotie Ontwikkeling is gestaakt, door ouders die ook in gebreke bleven. Zeker ook na de 2e wereldoorlog.

Maar God Heeft Het Laatste Woord. 

Aan Belangrijke Update Wordt Gewerkt

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *