SOUL?! survivor?

In bovenstaande logo van soul surVivor, de V geaccentueerd; de V het V-teken staat ALTIJD het Verbinden door aliensubstanties; de V staat voor alien-netwerk navigatie; DIT VERBINDEN is door diep en hoog holocaust srm mind control geprogrammeerde rutte gepromoot, maar al tijdens de 2e wereldoorlog ’n handsign voor Vrede, Valse Vrede welteverstaan! In de geest van de Niet Wedergeboren En Uit de wereldgeest babylon geleide mens is deze landingsplek voor demonen en aliens rechtmatig; het vlees is het stof van de mens dit stof is tot voeding van de slang, Heeft God Gesproken. Mensen zijn onWetend; Zuiver, Dus Gezond Aanhoudend Onderwijs Rechtstreeks Vanuit De Troon; Rhema-Ondewijs Ontbrak Op aarde Tot Op 2009;  Voorheen Werd De Dochter Van Sion, Zij Die Thuis Is In Hem, De Sulammitische Uit De BloedLijn Van Jezus Christus En Maria Magdalena Nog onderdrukt En Door De Vader Toegerust En Getraind, Totdat Hij Haar Liet Doorbreken Op ‘N Belangrijke Conferentie In straatsburg; Het Leger Van God Werd Aldaar Opgeroepen Om Als Eerste In Éénheid Tussen de platen islam en humanisme Te Gaan Staan; Van De 7 Geroepenen Met Haar, Heeft Er Maar Één Het Begrepen En Is Met Haar Doorgepakt; Aanhoudend Onderwijs Door De Rhema-Stroom Hebben We Uitgewerkt En de aanvallen Getrotseerd, Enkel Ons ThuisWetende Diep In Hem, Wiens Naam ‘N Uitgegoten Zalfolie Is – Hooglied.1:3b – ; ‘N Volbrengende Zalving, Dus Volle Vijfvoudige Bediening Aanhoudend Actief Door Heilig Hoge Priesterschap, Via De Grote Hoge Priester Jezus Christus En Zijn Bruid Maria Magdalena – Mattheus 26:13-, By Grace. Veel Is Gesproken Richting het valse leiderschap in de valse religieuze- en evangelische bewegingen, Maar Zoals God Al Liet Weten, zij zullen Niet Luisteren, Doch Blijf Spreken, Zo Ik Leidt, Spreek Door de hoog occulte egregore resonanties Heen!
Nu Dan in dit geval de jongeren die zich in onwetendheid aan deze goddeloze mix van katholicisme en charismatische occulte spiritualiteit overgeven


Hierbij Opgemerkt dat mexico alien-land nummer 1 is! Zie hier de profielfoto op de facebook van mike pilavachi
rattengif bestaat voor 99% uit ‘goed’ voedsel, slechts 1% is gif, waardoor het hele goedje dodelijk is.

soul survivor is NIET uit God, God Leert je Niet in de ziel te overleven, God Brengt je ziel Tot Zwijgen,
Zodat Hij Kan Regeren, Om jou Tot Volle Wasdom Te Brengen.

BEN JE NAAR EEN SOUL SURVIVOR FESTIVAL GEWEEST,
DAN BEN JE VIA GEEST EN MIND CONTROL OP DE KOP GEPROGRAMMEERD!

Elke beweging wordt gemonitord door intelligence diensten, in geval van soul suvivor engeland waaruit soul survivor nederland voortvloeit dus door mi5 en mi6, waarvan de motor destijds aleister crowley was, één van de grootste occultisten uit de vorige eeuw. deze erfenis is overgegaan op mike pilavachi, want hij heeft zich door satan in de front laten zetten. Vandaar dat de samenkomst grond van soul survivor nederland ingewijd moest worden met één nationaal bloedoffer, Het Meisje van nulde, haar rompje werd op strand nulde gevonden, haar hoofdje in de nieuwe waterweg bij hoek van holland (In 2009 na Een Zeer Hoge Profetische Actie spoelde er een krokodil aan op het strand van hoek van holland). Haar zusje lijdt nog dagelijks 24/7 onder geestelijk en emotioneel sadistisch terreur, kan De Weg Uit niet Vinden, We Omvatten haar En Dragen haar In Ons Hart Voor Gods Troon.

Op grond van deze hoge occulte invloed is heel de jonge Profetische beweging in nederland, gedoopt in de omgekeerde geest van elisabeth en haar nefilim inwoners.

Luister Deze Youtube: impartatie valse wijsheid via mind control organisatie soul survivor Klik Link

Alle geesten op de kop gezet. Hoe? mike pilavachi is op 01-06-2012, na gedane zaken, ingewijd als priester in de anglicaanse kerk, welke trouw zweert aan deze hoofdbroodmoeder in het satanisch ritueel misbruik, koningin elisabeth 2, zo ontving hij van haar de mbe, the most excelent order of the british empire?!


een medaille VOL met franse lelies! Dat betekent dat hij onderscheden is met het leegvampireren van De Maria Magdalena, waar de franse lelie rechtstreeks tegenin resoneert. Ontkennende Mattheus 26:13 En De Opdracht Van Jezus Wat Het Ware Evangelie, Het Ware Evangelie Maakt.

Want hoofd van de anglicaanse kerk: ’the church of england’ is elizabeth, de diepste en hoogste ’trauma based mind controlled’ vrouw.
We Hebben één van haar vele dochters ontmoet gehad (zoals Gezegd ze is een broedmoeder) in een seminar over satanisch ritueel misbruik. Zie haar in deze youtube: EXPOSED: satan last days breeding programm Klik Link

Op soul survivor festival 2002 hebben Kinderen Die door vaders geestelijk, emotioneel en lichamelijk zijn misbruikt  daar op een onBijbelse manier hun vaders moeten vergeven… terwijl het misbruik gewoon doorging. Hoe diep schadelijk, hoe diep dom van de leiding aldaar! alien-werk! De V uitgewerkt!

strand nulde is een offerplek dus een occulte energieplek geworden.
In 2002 trok soul survivor nederland naar dit strand bij putten. Putten waar ook elk jaar bij het solse gat de walpurgisnacht gehouden wordt. Rutte gaat graag en regelmatig naar putten op vakantie en het buurdorpje voorthuizen draagt de zwarte franse lelie in de vlag. Een zeer hoog occult knooppunt dus! Dit kan Alleen Omgezet Worden Door Priesterschap Op Het Hoogste Niveau! NIET door predikers die nog vol in babylon zitten, de soul survivor festival zijn één grote fuik geweest!

KERN: In Christus Moet de ziel zwijgen En In Rust zich Door De Heilige Geest Laten Leiden.
soul survivor spreekt de oude religieuze mens en wakkert deze aan, zorgt ervoor dat deze ‘overleeft’… hoog occult, niet voor niets is mike pilavachi door de anglicaanse kerk ingewijd als priester, dat kan alleen als er hoge bloedoffers op z’n naam staan; hij heeft De Hele Geroepen Jonge Profetische Beweging in de landen waar zij actief zijn vastgezet gehad!

Omdat Nederland Reformatieland: heeft dit een deken / sluier bewerkt over de gehele wereld. De Geroepen jongeren in een omgekeerde geest vastgezet en ze omgekeerd vrijgezet en bemoedigt om in het omgekeerde te gaan staan, namelijk in hun oude gevallen natuur die door satan geleidt wordt, rowena rikkers was hiervoor in nederland het gruwelijke bloedoffer. Dit is de cia-programmatie (mi5 +mi6), mike pilavachi in lijn met aleister crowley.
Allen in de omgekeerde geest van satan vastgezet, de verankering aangeslagen en vervolgens via de doodslijn aanhoudend geprogrammeerd worden in de geest van de nieuwe wereldorde, in de geest van satan.

Een bijkomende heldere uitleg in volgende youtube:
False Prophets of UK Church Apostasy – Mike Pilavachi of Soul Survivor Watford – YouTube

Op deze youtube te horen hoe mike pilavachi zich verenigt heeft met het katholicisme en de nieuwe wereld orde kerk, net zoals wilkin van de kamp (geen Bevrijding maar machtsverschuiving!) Dus alle jongeren ( Let Op, Destijds de jongerenbeweging UNITY  Waar Zoveel Visie Voor Was kwam nog dieper onder de vloek en is Inmiddels uitgedoofd…zonde!), alle jongeren die soul survivor hebben bezocht zijn gedoopt in de omgekeerde geest van het vaticaan en alle occultisme die deze kerk behelst! vaticaan betekent; heuvel waar de slang als god aanbeden wordt; jezuieten= AI Artificial alien Intelligence; het AI waar Jozua In Het O.T. Beschreven Tegen Vocht…; Overwinning Lukt Niet ZONDER Zuivere Éénheid; Geheiligde Éénheid Enkel Opgesteld In De Orde Door God Bepaald! )

Dit Is Wat God Deze Week Openbaarde En De Bevrijdingen Die Hieruit Volgde Zijn Reeël, En… Zeer Bevrijdend!!! soul survivor, mike pilavachi, matt redmann… LEVENSGEVAARLIJK!

Zoveel levens ontspoort; Doch God Is Op Zoek Naar Wat Er Voorbij Gegaan Is; Zijn Zuivere Blauwdruk KRIJGT Gestalte, wie zal tegenspreken???

Bekeer je, En Geeft Gehoor Aan Wat Jezus Opdraagt In Mattheus 26:13 En Kom Thuis In Sion – Psalm 87:5 –  En Vanuit Hier Nauwgezet Door De Zalving Geleid Aan Zijn Roep; Ga Weg UIT babylon En Vergeld, Vergeld haar Dubbel 

Uitgebreid Artikel Is In Bewerking

Nieuw tabblad (riveroffullness.org)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *