st. pauls cathedral de erfenis van paulus

Zoals het vaticaan, met daarin de troon van petrus, het erfdeel van petrus is, zo is st. pauls cathdral, met daarin de  zetel van de bisschop van england, de erfenis van paulus. Deze in de square mile geplaatst, welke niet geregeerd wordt door engeland, maar door de jaarlijks verkozen burgemeester van de square mile. de verkiezingen vergezelt door gog en magog. welke continue De Plaats Van Vrede Van Israel bestookt, Tot Deze Heilig En Compleet In Christus Is. Weet dat alles van het wereldsysteem, gebouwen, systemen, instituties, organisaties bewegingen, steden, naties, alles is ingebouwd in de geest van de mens, allereerst in De Geroepen Maar nog bevuilde Priesters, De 144.000. Zij Moeten Naar De Verkopers, Welke Zijn De Twee Getuigen Om Olie Te Kopen, Een Geroepen Priester Zonder Olie, blijft de nieuwe wereldorde, de illuminatie in een valse priesterschap dienen, zijn blauwdruk wordt misbruikt door de vijand, zelfs als Hij De Bruidegom Tegemoet Aan Het Treden Is, maar dronken blijft, dus verbonden houdt met de hoer van babylon, welke dronken is van Het Bloed Van De Profeten; dwaze maagden, in overspel met het wereldsysteem, dit op basis van de ongerechtigheden waar ze Niet Uit Wegettrokken Zijn. 
De paulus en de petrus-lijn Twee verworden lijnen, Dus buiten De Zalving, door trots en dubbelhartigheid. Paulus erkende de keizer van rome, beroepte zich er zelfs op en zei dat hij een romeins staatsburger was; ultieme ontkenning van Het Koningschap Van Jezus Christus, daarbij heeft ook hij niet Gehoorzaamt Aan Mattheus 26:13 en Maria Magdalena niet De Eer En De Plaats Gegeven Die Zij Heeft. en satan vol op de troon zetten Op de troon van petrus zit de paus, op de troon van paulus zit de koningin van engeland (gezalfd door de bisschop van the anglicaanse kerk). diep in de spirit en mind control, heeft zij vele attributen die verwijzen naar Goddelijke Zaken, Maar het Niet Zijn. Bij haar kroning ontving ze de scepter, het zwaard, de bol met het kruis daarop, de kroon met de maltezer kruizen en de franse lelies, hiermee ingewijd om een ultiem slot te zijn op De Jezus Christus – Maria Magdalena HogePriesterlijke Bloedlijn. Dit slot is vorige week In De Zoon Gebroken, de wortel Uitgerukt, de resten weggewassen. De valse cover op de nazi-geheimen eraf, alles wordt prijsgegeven en Ten Goede Gebruikt Voor Het Koninkrijk Voor Het Nieuwe Jeruzalem, Haar Poorten Sluiten Nooit, Dag En Nacht Niet. Hier Brengen De Geheiligde Priesters De Geheiligde Rijkdommen Van de natien Van Hun Mandaatsgebied Binnen. Geroepen Priesters Trek Weg Uit petrus, uit het vaticaan, uit de trust, uit de verbonden met de grote hoer, het overspel met de farizeische lijn van petrus met kajafas, hij liet angst toeontkende De Grote HogePriester en liet dus kajafs de valse hogepriester binnen, met alle joodse assassin programma’s. Jezus Noemde hen de zonen van de duivel, omdat ze exact deden wat hun vader wilde; moorden. deze moordlijn is door petrus binnengelaten en in deze onderresonanties gedijen de jezuiten, de farizeische lijn van het christenDOM, zij brengen christenLIJKEN voort en zijn zelf moordenaars en handlers. 
In de mantel van elisabeth, de 53 gemene best natiën, God Heeft Ze Via De Zoon, Via De Sulammitische, Via Christus Voor Zijn Koninkijk Opgeëist – Openb. 11:15 –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *