prinsjesdag

een samenbinding in de ilussie en van de ilussie, alles anti-christ, alles buiten Jesaja 53 en buiten Mattheus 26:13, alles buiten De Zalving, Welke Is Christus, Christus Heeft alles Volbracht, ‘Ik Verkies niets anders Te Weten Dan Jezus Christus Gekruisigd, Opgestaan En Hetgeen Hij In Het Nu Openbaart’, Het Nieuwe Werk, Een Aanhoudende Stroom Van Openbaring, De Rivier Van Volheid, De Rivier Van Glorie, Openbaring 22:1, Hooglied 1:3b, Gods Naam Is Een Uitgegoten ZalfOlie, alles buiten De Zalving is vrij-metselen. Het is een eenheid in een geest van eenheid, In Plaats Van Eenheid In De Geest, Romeinen 8:1 Zegt een ongegronde vloek treft geen doel, voor Hen Die Wandelen In De Geest. Alles in de macht van corona? De troonrede eindigen met het volk de zegen te bidden, een driewerf hoera voor de koning? Voor de koning? Of Voor De Koning?

de mensen in het wereldsysteem schuilen zich allemaal in de dood, diepe diepe rebellie is het fundament. God Zegt: zij begrijpen niet dat ze als korenschoven bijeen zijn gebracht. Dors Dochter Sion, Dors – Micha 4 -. Openbaring 3:1-3 Ik Heb uw werken niet Vol Bevonden, Voor Mij Bent u dood, Bekeer u Diep, Want Ik Kom Als Een Dief In de nacht. Vannacht? Of Misschien Vanmiddag Al? Of Nu? Terwijl Ik Dit Tot jullie Schrijf. Voor Oren Die Horen. Jezus’ Komt niet om vrede te brengen maar veleer Het Zwaard, Om Vaneen Te Scheiden vlees En Geest – Hebr. 4:12 -, alle -ismes, alle -ieten Aan Zijn Zwaard, Hij Staat Tussen de platen islam en humanisme, Juist Omdat Hij Van Een Ieder Houdt, de mens Bevrijd Uit de bek van de slang, uit het auditorium van het vaticaan, wat betekend heuvel waar de slang als god aanbeden wordt. Corona, de kroon op de st. pieter in het hart van het vaticaan, tot eerbetoon aan petrus, welke Maria Magdalena de rug heeft toegekeerd, heeft afgewezen, hij wees De Zalving af, Christus En Zijn Bruid, hier ging het mis, hier startte de misleiding, hier startte het christenDOM, zij zijn christenLIJK, men heeft zichzelf gekerstend, dat is geen Zalving, dat is de anti-christ, mensen gaan te gronde door gebrek aan Kennis, de mens is verblind door ongezeggelijkheid, rebellie in trots; het karakter van de slang. Licht en duister gaan niet samen, Jezus’ Vraag Volgelingen, geen mensen bidden Voor Iets Wat Allang Gegeven Is, De Erfenis Na Mijn Overlijden Zegt Jezus. ‘Ik Ben Reeds Lang Geleden Over Het Lijden Heen Getild, Het Is Volbracht, Voor iedereen, Die Wil, Ik Heb Mijn Liefde Getoond, Wie Heeft Er Liefde Voor Mij. God Zegt: ‘Respect!’

OPNIEUW, Wij Spreken Al Elf Jaar, Vrijgezet In Het Ambt: KIes Dan Heden Wie Je Dienen Zult / dan heden wie je dienen zult

HET ENIGE DOEL van prinsjesdag is de hypnose over de leidende marionetten versterken, het gaat niet om de cognitieve informatie van de woorden van willem alexander, het gaat om de diepte van zijn geest volgepompt met hermesresonanties (griekse slaapgod en god van de dieven), dit door onder andere ordes als de johanniter orde en de orde van de zwaan, alles jezuiten, orde van malta. Het is een grote orgie van onderlagen, waarvan de uiterlijke verschijningen zijn dat de ‘bewindsvoerders’ hun ogen amper open kunnen houden, klaver begon bij aanvang al te gapen, asscher zakte verschillende keren weg, zo ook lilian marijnissen, arib kan de last nog amper dragen, in plaats van met opgeheven hoofd, loopt ze gebukt, vrijwillig slaafs voor het ‘koningspaar’ uit; nederland slavenstaat. De zogenaamde sterken zoals rutte en de jong, zijn al zodanig volgepompt dat ze compleet één in resonantie met de geest van de nieuwe wereldorde zijn. en het wilhelmus waarvan men inmiddels kan weten dat het de geest fragmenteert
het zingen van het wilhelmus bewerkt identiteitsfragementatie Klik Link

Christus Is Voor Al Deze Kostbare Mensen De Weg Van Het Lijden Gegaan. Hij Heeft de slang In Gethsemane de kop verbrijzeld. De mensen Zien Het niet en blijven met knippen en plakken met deelwaarheden de eigen werkelijkheid bewerken, Zoals Gezegd: vrij-metselen

De Deur Is Open, De Weg Eruit
info@riveroffullness.org

David Joshua

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *