willem ouweneel: deze vuist op deze vuist

alles wat In VredesBeraad Tussen De Zerubbabel En De Jozua-Priester Wordt Geoordeeld Breekt God Af, Zo Ook onderstaande. Daar Breekt God Door: Baal-Perazim; De God Van De Doorbaak! Hun Gebied Wordt Verruimd. We Strijden niet tegen mensen Doch Tegen de overheden, Tegen de machten, Tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk, Tegen de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten.
– Efeze 6:12 –

artikel c-vandaag: videoboodschap willem ouweneel: hoe om te gaan met lhtbi’ers in de kerk?

eerst de hand in eigen boezem, en dat het de kerkgangers als willem ouweneel zijn en alle overige evangelische kerkleiders, die een versneden evangelie prediken, en daarmee de bevolking van nederland De Zalving onthouden.
God Land Alleen Op Zuivere Harten, Die Een Zuiver Evangelie Verkondigen, Alleen Hen Laat Hij Een Lamp Op De Tafel Zijn. Dit Zijn Alleen Hen Die De Opdracht Van Mattheus 26:13 Serieus Nemen En Deze Doen, Waardoor Ze Door De Geest Uit babylon WegGeleidt Worden – Luk. 14:25-35 En Ope. 18:4. Dit In Plaats Van hoereren met tb joshua en vervolgens na de openbaarkoming dat dit een hoge satanist is, zijn straatje schoon proberen te praten met een aantal artikelen in c-vandaag, verpakt in een interessante benaming, genaamd ‘een drieluik’; uitheemse stekjes planten – Jes. 17:10 – , Ja Ja ‘God trapt er wel in’. Met deze en vele andere hoererijen heeft willem ouweneel zijn achterban nog dieper in het verderf gestort… dit in samenwerking met o.a. wilkin van der kamp, mattheus van der steen en hoog geleidde frank van essen (demonic strings attached) optredend met martin garrix. alles verweven met elkaar, ze hebben ‘God in de zak’, Let Wel een geest van eenheid In Plaats Van Eenheid In De Geest! willem ouweneel is ook steeds minder thuis, God Doet hen die kronkelwegen gaan, verdwijnen met hen die onrecht bedrijven – Psalm 125:5 –
 
Info@ProfetenRaadNederland.Org
Profeten Raad Nederland

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *