God Heeft de opgebouwde occulte boog van de jamboree Gebroken

Zo Zegt De HEERE: Zie, Ik Ga Een Stormwind Opwekken Die Te Gronde Richt,
Tegen babel En Tegen de inwoners van leb-kamai. Jeremia 51:1

Na hitte nu orkaan op komst: scouts jamboree zuid-korea breken tenten op (nos.nl)

het enige waar de scouting voor in het leven is geroepen, door satanisten IS dé tegenwerking, overleven op een fundament van dood, tegen De Sulammitische. Vandaar de symbolieken: de franse lelie, de heksenkrul, de boeddha-smiley, de vijfpuntige ster, het v-teken,  En Kijk naar de wolken op de tent, dit zijn nu nefilim (nefili = griekse woord voor wolken en betekent nageslacht van elohim). (het is niet voor niets dat beatrix de erasmusbrug geopend heeft met scouts, en is maxima beschermvrouwe van de scouting.) God Heeft de occulte opgebouwde wereldwijde boog Gebroken; men moest opbreken. het wereldwijde fundament van eenheid heeft niet opnieuw kunnen versterkt kunnen worden.
Dat Betekent Dat De Mantel Van De Sulammitische Voller En Sterker De Aarde Raakte, God Kan Oordelen over dat wat door mensen en machten gebouwd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *