egregore cern in relatie tot ibm Gebroken

cern & ibm research exploring quantum computing for high energy physics – youtube

Elisa Had ai Moeten Overwinnen Dit is niet Gebeurd, daarom kon elisa-beth er een huis omheen bouwen, zij is nu aan het verzwakken, ze kan niet eens bij de 70 jarige herdenkingsdienst zijn, dus de machten gaan vrijelijk aan de haal, om zich wereldwijd te groeperen in iemand op volgend hoog stadium, dus op een hoger niveau; de bedoeling is charles, wereldwijd worden kousebanden relaties weer (de oranjes) dieper met elkaar geconnect, het baal-altaar tegenover Het Elia-Altaar,God Doet Een Groot Werk Achter de schermen van het wereldtoneel.
Door de absentie van elisabeth is daar een crack gekomen in de anti-Christ ‘energie-stroom’ (sex-magie en KindBloed-offers), de energie loopt weg en vind geen landingsplek op niveau. dus komt het naar De Zoon in de vorm van toverij en hypnose, dit Wordt Door De Dochter Sion Omgezet In Oordeel. Dit Is De Aarde, Die De Vrouw Te Hulp Komt.
Het Zwaard Van God In orion, ai komt openbaar de ibm-cern connectie, mind control Breekt op het allerhoogste niveau

Cern in relatie met ibm, coverde en stuurde mind control assassins aan, theta-slaven

Deze cern ring gaat een controlerende werking van uit, welke de hele wereld covert en tot ver in het universum. Het brengt aliens en mensen in een zelfde resonantie paradigma, zodat er ontmoetingen plaats kunnen vinden, ja zelfs een samenwerken, samenleven, hiervoor moet alle Liefde uit het hart uit vernietigd zijn, zodat die aliens inwoning kunnen maken

Bovenstaande allemaal gefasciliteerd door een moeder en een dochter hiervoor geprepareerd, direct verbonden met de marianen trog, waarin de hele kabbala ultiem aktief is, op het niveau van de jezuitenmoorden, vervat in de jezuiten-eed

de dochter is Strak Krijgsgevangen Gezet In Jezus Christus Door De Vader, En Nu Na 13 Jaar, Onder Diepe Tranen haar Weg Van Bevrijding Gaat, zij Weet, zij Wil, in haar het arielzegel op jeruzalem Gebroken, jeruzalem; haar Mandaatsgebied is in haar geest, Het Lied Door De Vader Aan haar en haar Geestelijk Moeder Gegeven in een vroege ochtend op een hotelkamer in rhodos,


Is Gods Belofte Met Vervolgens Die Ochtend Een Waarschuwing Middels Een Tekst
op een t-shirt, dat iemand droeg: ‘fear is in the eye of the beholder’

Een Stevige Weg Om van angst en wraak Vrij Te Komen Volgde, De Liefde Overwint, Kinderen Komen Vrij

Zijn RhemaWoord Maakt Vrij, Volharding Van alle kanten Is Hier Voor Nodig, de strijd tegen artificial intelligence, de strijd die Door Jezus Christus Aan Het Kruis Compleet Overwonnen Dus Volbracht Is, Enkel Hij Is De Weg Uit; De Geopende Deur, De Smalle Poort

zwitserland hoofdbasis van de cia, werkt nauw met cern samen om de vermenging tot stand te brengen, allereerst worden de mind control slaven met de aliens geactiveerd, gehuwd, zodat er een hybride leger (joel 2) ontstaat, dezen Overwonnen Door Het Bloed Van Jezus Christus, Het Hart Kan Teruggeëist En Hersteld Worden. Dit ALLEEN In De Mantel Van De Sulammitische, De Dochter Van Sion, Welke Geboorte Geeft Aan De KoningPriesters, De 144.000 – Psalm 87:5 –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *