het vuur-offer van sbs 6

sbs 6 laat op 1e kerstdag alleen een haardvuur zien klik Link.

Lees Ook: kerst, ‘de dood’ van De Twee Getuigen, iedereen geeft elkaar cadeautjes Klik Link

Dit volgens het eigen zeggen van sbs-6 om de mensen / gezinnen met elkaar in contact te brengen, in plaats van dat ze deze avond voor de televisie doorbrengen. Dit is in lijn met het ‘omzien naar elkaar’ (= ‘verbinden’) van rutte. Dit vanuit een nulpunt vanuit het ‘rust’gevende haardvuur; het klinkt nobel. Onschuldig? Niets is minder waar, ‘iets is wat de geest erachter is, iets is wat de bron erachter is. Dit is wat er werkelijk speelt. Vanuit en via de geest van niet-Bekeerde En niet- Geheiligde mensen, alle sis corrupt, satan is heer in deze levensgevaarlijke ilussie-wereld. Ieder in zijn eigen waan, met elkaar verbonden, één grote avatar-gemeenschap. Vampirisme op vampirisme, waarin een ieder zelf mag beslissen, leviathan gedijt op de scherven, van de gevallen en gefragmenteerde mens, in het haardvuur vind men de stilte. niet De Stilte Van De Schepper, maar de stilte van boeddha, zen is het motto. Afkomstig diep uit de dood, het fundament van de kabbala, de valse levensboom.
In het occulte wereldsysteem is alles op de kop. Dit vuurhaard heeft een daadwerkelijke hele andere betekenis, daar john de mol  geleidt (net zoals iedereen) wordt door de gevallen engelen, die dit wereldsysteem besturen. Hij is met recht de mol; hij en ook zijn zoon. Niet voor niets is het logo van talpa, de eigenaar van sbs 6, de sephirot-structuur. dit zegt alles over sbs 6, dit zegt alles over talpa, dit zegt alles over john de mol, dit zegt alles over de bron van de keuze voor dit haardvuur, namelijk de kabbala en de hoog occulte werking van de kaballa door en in dit haardvuur = vals vuur. Dit om het hoog occulte jaar 2022 in te luiden, 222 eerste aanhechting van het wereldsysteem op de 111, op het Kinder-trauma.

Hier de beschrijving van een vuuroffer in de oosterse mystiek (wikipedia vuur-offer):

‘Een vuuroffer is een offer waarbij enkel vuur wordt gemaakt als hoofdonderdeel van een ritueel.

Het hindoeistische brahmanisme kent vuuroffers die worden beschreven in de veda’s. Een voorbeeld van een dergelijk offerritueel is agnicayana. Vedische offers moeten worden geleid door brahmanen (priesters), die de precieze verwoording van de incantaties worden verondersteld te kennen. Alles gebeurt volgens zeer precieze voorschriften, zowel wat betreft de uit te voeren handelingen als de uit te spreken teksten. Ook een juiste uitspraak en intonatie is daarbij onmisbaar.’

Dit brengen van vuuroffers wordt door priesters gedaan, in het westen moderne tijd priesters, john de mol, zijn naam verraad waar hij zich begeeft, onder de radar, zijn ex-vrouw willeke alberti een op en top hemelkoninginpriesteres, vol op de emotie inwerkende en aanhoudend herinnering, dus verleden aan roepen tot heden: hoog kabbala. wel van verbinden en relatie, niet Van Christus, dus geen Zalving, geen Redding, geen Wedergeboorte, geen Echte Liefde. Maar verbinden in een lage zielse resonantie in de emoties, in de kabbala, in de bevuilde zee, alwaar de hidden city regeert. Hierbij mede de weg naar de hel plaveien; goede bedoelingen plaveien de weg naar de hel.

Dit vuur is een vuur dat wordt aanbeden, daar stelt men zich voor open, dit vuur is het gruwelijke vuur dat de mens wegbrand, het vreemde vuur, wat alle Zegeningen, Zalving En Liefde wegbrand. heel de eigenheid van hoe De Mens Geschapen is. Zet men de televisie aan op sbs6, dan zal het phoenix (kabala vuur) nog dieper in hun leven binnen komen en hun kostbaarheden wegbranden. Dit valse vuur eet de mensen op en brengt de valse eenheid via boedhisme in uiteindelijk nihilisme. Dit vuur is het vuur dat brand op de KindBloed-offers; de zogenaamde cremation of care, een satanisch vuur ritueel, waar Levende Kinderen geofferd worden (zie bohemian grove Klik Link) waarmee de elite haar ‘zorgen’ wegbrand, Zie boek william schnoebelen Klik Link

het hele land wordt nog dieper het satanisme ingeleid. ZET DEZE ZENDER NIET OP!

Dit alles is niets nieuws, het phoenix-vuur is volop actief in de evangelische wereld, zoals in deze clip van casting crowns;
christmas offering Klik Link

en via het songfestival

dit in samenwerking met het water dat door davina michelle en tekla reuten in songfestival rotterdam is vrijgezet;

de hidden city under the sea, alles in de geest verankert en vastgezet en daarmee dus ook ziel, emotie en daarmee dus ook fysiek meer en meer doormiddel van de door de elite gecreëerde pandemie

het volk gaat te gronde door gebrek Aan Kennis – Hos. 4:6 –

john de mol sr, john de mol jr, willeke alberti, linda de mol, ze zijn allen meerdere keren aangeschreven; zij zwijgen, diep vanuit de dood, besef waar je mee omgaat wordt je mee besmet. zwijgen is DE GROTE ONTKENNING van Het Ware Leven, Van Hem Die Leven Is, De Vader, De Zoon, De Heilige Geest En De Sulammitische; Gods Gezalfde, Openbaring 11:15, Openbaring 12: God Spreekt Bekeer je Diep En Geef je Over, Laat je Omvatten, Kom In De Ware Wedergeboorte En Vertrek Uit babylon. Vergeld haar, Vergeld haar Dubbel, Nauwgezet Door De Geest Van De Vader Geleidt – Psalm 87:5, Jer. 31:22, Openb. 18:4+6 –

De Zalving Van Elia Leidt De Harten Van De Vaderen Terug Naar De Kinderen En De Harten Van De Kinderen Terug Naar De Vader. Op Het Altaar Van Elia Het Ware Vuur Van God, In Hem Is Alles Reeds Volbracht En Heel Gemaakt. Ga de ontkenning te lijf Met De Waarheid En Zorg Dat je Thuiskomt.

RiverOfFullness.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *