the masked singers, high illuminati ritual

Ter Ere Van Onze Grote HogePriester Jezus Christus, Hij Die Alles Volbracht Heeft En In Wie Alles Volbracht Is. Samen Met Zijn Bruid, Zijn Zij De Geopende Deur, Het Leven Achter Het Kruis, Het Leven In De Opstanding. Hij Die alle maskers Gebroken Heeft En Ons Meeneemt In Het Volle OpstandingsLeven, Vrij, Alle Ruimte, Daar Waar alle verstikking smelt. Hij Is Verheerlijkt Voor Eeuwig In En Met De Vader, Een Troon Van Oordeel, Recht En Genade.

Laag op De Aarde; the masked singers, een culminatie, van een cluster satanspriesters, hoog in de mind control, bij de verschillende praatprogramma’s, de mensen een verlangen inponsen wat daar eerder niet was, maar precies aansluit op de ongerechtigheden en de moderne tijd programmatie, vele hoog zondige en occulte ingedriënten, die zo het ‘gewone’ leven bepalen, perfect geprepareerde voedingsbodem, voor hoge illuminatie rituelen, klaargestoomd voor een nog diepere inwijding in de duisternis. Men heeft geen Idee, hoe deze gevallen werkelijkheid daadwerkelijk functioneert. Vanuit deze diep satanische bron komen allerlei maskers voorbij welke de occulte substantie van de gelijkende machten in de tweede hemel dragen, alles is geestelijk en alles komt voort uit een agenda, tot in de diepste geraffineerdheid toe

dit seizoen: 

krokodil; verwijst naar reptilians en reptilians agenda

zwaan; verwijst naar de hoog occulte zwanenbroeders in den bosch,
waar ook willem alexander lid van is.

alien: gedijen op alle substantie die Niet Christus Is, huizen in de menselijke geest in ongerechtigheid. Men maakt V-tekens, welke een directe uitnodiging zijn voor aliens om de te landen op de maker ervan en relaties

vogelverschrikker: in relatie met tovenaar van oz. de vogelverschrikker
was op zoek naar een hart, Niet Bij Christus, maar bij een tovenaar, hoevelen volgen deze vogelverschrikker na en gaan met hun leed en wensen naar de tovenaar. tovenaar van oz programmatie wordt gebruikt in monarch mind control.

Het Woord Van God Zegt dat men niet te veel boeken moet lezen ‘er komt geen einde aan het vele boeken maken,
en veel studeren vermoeit het lichaam’ En ‘laat niet velen Je Leraar zijn’. Een Ieder Vind Alleen Veiligheid En Leven In De Heilige Geest.

viking: verwijzend naar bloederig verleden, 
waar vikingen en noormannen dorpen uitmoorden en leegplunderden; bloedoffer resonanties,
werkend in de slechte diepte van de mens

stier: staat voor de moloch, de kindereter, de verborgen 11e sephirot,
de motor van de hele occulte sephirotboom. Discoballen (ogen)
staat voor fragmentatie, dus geestelijke, emotionele trauma’s, ten gevolge van geweld en rituelen,
niets is voor niets

lieveheersbeestje (zwart): 
lieveheersBEESTje? of demonische entiteit… het laatste relateren aan de dark mothers die in de matrix hun plek hebben gekregen, valse moedermantels voor het emotioneel, geestelijk je fysiek offeren van Kinderen, het is te gruwelijk voor woorden maar dit is de basis van de werkelijkheid van de mensen buiten Christus.

giraffe: gewoon een giraffe? of een giraffe met rode schoenen en een koksoutfit. rode schoenen staat altijd voor mind control, de zwartwit geblokte broer, voor de zwartwit geblokte vloer van de vrijmetselarij.

egyptische hond: verwijzend naar de egyptische cultuur welke nog steeds over de wereld verspreid is en een stevig ingrediënt is van de matrix waarin de gehele mensheid gevangen zit. 

cupido: zorgt voor verliefdheden NIET vanuit De Heilige Geest. Mensen worden door occulte ‘liefde’ lijnen verbonden, het lijkt liefde, maar er worden hoge programma’s uitgewerkt in relaties / huwelijken die op deze wijze niet door God Bedoelt Zijn. Lees Belangrijk Voor Nu: cupido-dagen en ‘happy‘ valentijn en carnaval klik Link
zo schiet de cupido ook pijlen met een lode punt, die ervoor zorgen
dat mensen elkaar gaan haten.

Dit alles ingeweven in de 111-666 matrix, het hexagram, de kabbala-boom. deze beelden gaan leven in de onderlagen van mensen en mengen zich met de demonen, trauma’s, programma’s daar. Zie Artikel Voor Nu: diep Loskomen Van moloch en baphomet (111) klik Link

En Artikel Voor NU: dubbelhartigheid (444, 555, 666) klik Link

Onze Schepper Is Een Nieuw Werk Gestart Om een ieder In Zijn Of Haar Ware Blauwdruk Te Brengen,
Zoals Dit Van Voor de grondlegging der wereld Bedoelt Is. Hij Roept Zijn 144.000, Hij Priestert Ze Door het hexagramzegel Heen, En Zet Ze Op De Been, Een Zeer Groot Leger, Een Leger Van Liefde, Een Leger Van Profeten Direct Verbonden Met De Troon Van God; Het Leven Gaat De Aarde Over En Breekt alle satanische resonanties, De Heerlijkheid Van De Heere Verlicht Heel De Aarde, De Deur Is Open Voor een ieder Die Wil, Kom In Zijn Omvatting, Kom In De Omvatting Van De Bruid, De Sulammitische – Hooglied 6:13 – 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *