Netanyahu weigert Unieke Handreiking Van God, en brengt zichzelf en zijn mensen Onder Gods Oordeel

op deze dag wordt de verjaardag gevierd van de schrijver van de zohar, het kabbalistische commentaar op de thora. Doordat De Zalving het juk Breekt -> de kabballah Breekt is dit het gevolg in het natuurlijke, de demonische quelipot (beschermschild van duistere engelen) breekt. de mensen die onder deze bescherming waren komen met de machten onder Het Oordeel
In 2012 Hebben We Letterlijk een kabbalah altaar op Moeten Ruimen Voor De GloriePoort Op de tempelberg te jeruzalem Dit Nadat Aquila Deborah De Nacht Ervoor Daar Een Droom Met Een Opdracht Over Had Gehad Op De olijfberg Te jeruzalem

We Hebben benjamin netanyahu eind vorig jaar Het Boek She Is As The Dance Of Two Armies Gestuurd, begin dit jaar kwam Het Boek Bij Ons Terug, het was teruggestuurd, geweigerd door netanyahu. 
dit is het gevolg.

‘We konden geen kant op’: hoe een religieus feest uitliep op een nachtmerrie | RTL Nieuws

  ‘We konden geen kant op’: hoe een religieus feest uitliep op een nachtmerrie | RTL NieuwsZeker 44 doden. Meer dan honderd gewonden. De verslagenheid in Israël is groot. Op een religieus festival in het land waren vannacht veel te veel mensen aanwezig. Zoveel, dat er door verdrukking …www.rtlnieuws.nl

God Is Een Snelle Getuige – Maleachi 3:5 –

Hij Laat Niet Met Zichzelf En Met De Zijnen spotten

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *