Vertrek, Vertrek Uit babylon, Vertrek Uit christenDOM; Word Waarachtig Vrij!

Lees Hieronder hoe vrij je bent volgens de natuurwetten, Maar Besef je bent dan nog niet Vrij Van zonde en ongerechtighedendie een basisvloek in je leven zijn, dus ziekte en dood zijn Niet Overwonnen, Dus De Vraag Is Hoe vrij ben je dan?God Gebiedt Zijn Kinderen Puur Uit Liefde, Puur Uit Zijn Hart Voor Zijn Geroepen Kinderen: Vertrek, Vertrek Uit babylon, Vertrek Uit christenDOM, Opdat!- Openbaring 18:4 – Want al heb je dan geen overeenkomst, volgens de wet heb je een UNIVERSELE OVERKOEPELENDE OVEREENKOMST met hen in de zondeval, en wel een hele sterke; ÉÉN IN DE GEEST VAN ZONDE, Dus Nogmaals Vertrek Uit babylon Doe En Geef je Over Aan Wat Jezus Gebiedt – Mattheus 26:13 – Welkom In Sion, De Plek Waar Wedergeboorte (Psalm 87:5) Én Vernieuwing Van de geest van je denken (het griekse denken) Plaatsvind. Veilig In je Van God Gegeven Psalm 133 Familie, Veilig Omdat Het Spreken Van De Twee Getuigen, Veilig In Christus, De Vrouw En De Zoon, Het Nieuwe Werk Op Aarde, Jesaja 43:19, Jesaja 28:21 – Veilig In De Enige Tempel, God En Het Lam; Waarin Geen tempel Meer Te Vinden Is; Haar Tempel; De Sulammitische – Micha 4:8, Openbaring 21:22 -Uit Haar Stroomt De Rivier, Zij Is De Bron Voor Het Huis Van David; De Derde Adam, Uit Haar Stroomt De Rivier – Openbaring 22:21 -, De Rivier Die de zee (de bevuilde geest van de Nog Niet Bekeerde mens,)Gezond Maakt – Ezechiel 47:8 –

Kijk Niet achterom! – Jesaja 47:8 –

Mooi kort filmpje. En dit is volgens mij een van de beste rechtsgeleerden van nederland. Hij heeft al menige rechtszaak gewonnen. Dit klinkt wellicht wat vaag, als je het voor het eerst hoort..Maar wat het inhoud is dit: Je bent een vrij mens!Je hoeft dus geen belasting te betalen.Je hoeft dus geen boetes te betalen.Je hoeft dus geen zorgverzekering af te sluiten.Je hoeft geen muilkorf op te zetten en je mag iemand wel een knuffel geven als diegene dat goed vind.Pak een papier erbij, schrijf de artikelen op die hij noemt en voer het uit.. Veel makkelijker kunnen we het niet maken..
https://www.facebook.com/mivan.chael.1/videos/369591547656449/

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.